Moja prírodná kozmetika

Neviem, či som vám to tu už spomínala. Vždy som chcela vyrábať kvalitnú prírodnú kozmetiku a v Austrálií som sa k tomu konečne dostala. Táto moja kozmetika je tak trochu unikát.

Je totiž s propolisom od našich Austrálskych domorodých včiel bez žihadiel. Ich úle mám na záhrade.

Propolis od týchto včiel má silnejšie hojivé účinky než ten od Európskych. Austrálske domorodé včely totiž zbierajú zložky propolisu z oveľa širšieho spektra rastlín a má v úľoch rozmanitejšie využitie. Má to len jeden háčik. Propolisu od týchto včiel býva veľmi málo (len 200g ročne na úľ). Preto je výroba mojich kozmetických produktov limitovaná.

Ak by vás to zaujímalo, moje výrobky nájdete na stránke https://www.native-bee.com/ alebo na Instagrame Native Bee Australia a FB Native Bee Australia. Každý Like a zdieľanie pomôže. Ľudia o mojej kozmetike ešte veľmi nevedia a tu v Queenslande sa ľudia o prírodnú kozmetiku a podobné zdravé produkty moc nezaujímajú, tak je to trochu náročnejšie. Nie je tu taká osveta ako v Európe. Nie nadarmo sa hovorí, že QLD je 40 rokov pozadu.

Moje hlavné produkty sú:

Propolisový Olej, vyrobený čisto z BIO jojobového vosku (oleja) a nášho propolisu s kvapkou rozmarínového extraktu. Má všestranné využitie od ošetrenia poškodenej kože po podporu mladistvého vzhľadu pleti.

Propolisový Balzám, taktiež so všestranným využitím. Na jeho výrobu používam surový BIO včelí vosk (vonia nádherne po mede), BIO kokosový olej, olivový olej a náš propolis. Je výborný na suchú a namáhanú pokožku, masáž jaziev, popáleniny a podobne.

Propolisové mydlo s medom je ideálne pre citlivé ruky. Nevysušuje pokožku, takže ušetríte za hydratačné krémy 🙂 Aspoň u nás to tak bolo. Keď sme si začali umývať ruky týmito mydlami, žiadny krém na ruky sme už nepotrebovali.

V červnu 2024 budeme v ČR, tak ak by ste chceli nejaký z týchto originálnych výrobkov, mohla by som vám ich priviezť (vyzdvihnutie by bolo možné buď v okolí Brna, alebo koncom června v Prahe). Ušetríte tak za drahé poštovné z Austrálie, ktoré sa teraz pohybuje okolo 550 Kč za balík do 0,5 kg.

8 thoughts on “Moja prírodná kozmetika

Add yours

  1. Tak velká gratulace že ti to vyšlo! vždycky je fajn, když si člověk může splnit své přání…. včeličky umí a tak ti přeju ať se daří! V Praze budu určitě ale až koncem července. Pokud by se ale zadařilo a věděla bych že se něco zadaří, dám ti vědět.

    Like

  2. Simi, to je skvělé. Já myslím, že zájem brzy bude. Zkusím ještě sdílet ten FB, ať o tobě vědí .-) A o tom červnu budu uvažovat. To mýdlo bych například ráda vyzkoušela. Měj se krásně a pozdravuj včeličky .-)

    Like

  3. Moc zajímavé. Ten červen vypadá lákavě, rád bych něco z tvé nabídky využil jako dárek, protože sám na sobě už toho vlídným přístupem moc nenapravím :-).

    Like

Leave a comment

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

Design a site like this with WordPress.com
Get started